Speels, interactief en zeker een show om het publiek op de banken mee te krijgen. Onze panna specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en vertonen de ene groundmove na de ander. Een panna voetbalshow is geschikt om invulling te geven aan ieder evenement.

panna voetbalshow - Freestyler
panna voetbalshow - pannavoetballer
Panna voetbalshow - Pannavoetbal

Een panna is een beweging, waarbij één voetballer de bal tussen de benen van de tegenstander door poort. De belangrijkste voorwaarde voor een geslaagde panna is dat je de bal bewust en op een mooie manier door de benen van je tegenstander speelt. In het straatvoetbal, dat grotendeels draait om balcontrole en bewegingen worden panna’s gebruikt om de tegenstander buitenspel te zetten. Een voetbalshow boeken?

Ik wil een pannavoetballer inhuren

Panna voetbalshow - Portfolio

Maak kennis met onze panna specialisten door een kijkje te nemen in ons panna voetbalshow portfolio. Diverse opdrachtgevers gingen u voor zoals Ajax, Nuon, Nikkie, Albert Heijn, AVRO Tros, G-star en meer. Krijg hieronder een indruk van onze reeds voldane pannavoetbal opdrachten.

Pannashow | Samir Kali

Tijdens het Dordrecht's Festival hebben we vanuit Freestyler Josh een mooi pannashow programma mogen realiseren.

Pannashow | Nick Zieren

Maak kennis met Nick Zieren. Naast zijn freestyle voetbalskills kan hij ook menig voetballer door de benen spelen.

Pannashow | Hendrik Ploegaert

Tijdens een schoolfeest in Beverwijk mocht onze pannaspeler de leerlingen uitdagen voor een één tegen één battle. Dit ging hij natuurlijk niet uit de weg.

Panna voetbalclinic

Panna voetbal wordt over de hele wereld gespeeld en bij Freestyler Josh bent u aan het juist adres voor een geheel verzorgde Panna voetbalclinic van de beste Panna voetballers.