Naast het boeken van een panna voetbalshow kun je ook kiezen voor een panna voetbalclinic. Leer stoere panna trucjes van een echte pannaspeler. De panna voetbalclinics zijn gericht op zowel het veldvoetbal als het straatvoetbal. Bij Freestyler Josh passen we ons aan onze doelgroep aan en proberen we doormiddel van interactie een onvergetelijke voetbal clinic te verzorgen.

Panna voetbal clinic
Panna voetbalclinic - Kinderen
Panna Voetbalclinic - Freestyler Josh

De bal ligt bij jou! Ga de uitdaging aan met onze panna voetbalclinic. Stoer, indrukwekkend en creatief zijn de ground- en airmoves die wij onze deelnemers leren. Met een combinatie van interactie en oog voor individu is het voor iedere doelgroep een hele belevenis. Panna voetbalclinic inhuren?

Ik wil een panna voetbalclinic inhuren

Panna voetbalclinic - Portfolio

Een greep uit ons panna voetbalclinic portfolio. Diverse opdrachtgevers gingen u voor zoals Ajax, Nuon, Nikkie, Albert Heijn, AVRO Tros, G-star en meer.
Krijg hieronder een indruk van onze reeds voldane opdrachten m.b.t. voetbalclinics.

Rabobank | Streetsoccer Toernooi

In samenwerking met Sportclub Genemuiden organiseerden wij vanuit Freestyler Josh het Rabobank Streetsoccer Toernooi. Waar het begon met het ontwikkelen van een (straat)voetbal eindigt dit seizoen met een evenement.

4-Skills | Open dag

In de samenwerking met 4-Skills organiseerden we een panna voetbalclinic op hun open dag bij voetbalvereniging DVS'33 Ermelo.

Panna | Gefeliciteerd Voetbal

Bent u op zoek naar een passend of origineel kinderfeestje? Dan is dit kinderfeestje panna voetbal de uitkomst.

Panna voetbalshow

De pannaspecialisten van Freestyler Josh zijn naast het verzorgen van een panna voetbalclinic ook zeer geschikt voor het geven van panna voetbalshow. Een mogelijkheid kan dan zijn dat op uw evenement een voetbalclinic wordt gevolgd door een voetbalshow. De doelgroep krijgt dan de kans om de basismoves van het pannavoetballen te aanschouwen van de meest professionele pannavoetballers.