Ons aanbod in verkoop

Vaak krijgen we de vraag of ons voetbalmateriaal ook te koop is. In samenwerking met onze partners bieden wij diverse voetbal- en pannakooien aan. Hierbij bestaat er o.a. de mogelijkheid om een voetbalkooi te realiseren met de daarbij behorende garanties. Deze panna- en voetbalkooien zijn door Freestyler Josh geselecteerd op veiligheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en uitstraling. Freestyler Josh is een innovatieve speler op het gebied van buitensportvelden voor sport en recreatie, die probeert concepten in samenspraak met zijn klanten te ontwikkelen. Freestyler Josh levert aan gemeenten, sportverenigingen, campings en scholen. Wij promoten onze producten actief middels off- en online zichtbaar te zijn.

Vaste pannakooi

De vaste Pannakooi is een rechthoekig speelveld omsloten door hekwerk. Hierin kunnen verschillende voetbalvarianten gespeeld worden zoals één tegen één of twéé tegen twéé. De pannakooi heeft een veilig en makkelijke instap mogelijkheid, hierdoor is het toegankelijk voor jongere deelnemers om de pannakooi in en uit te stappen.

Mobiele pannakooi

Een mobiele pannakooi komt vaak van pas wanneer er meerdere projecten worden georganiseerd of wanneer er gewoon goed gebruik van kan worden gemaakt in uw garage of tuin. Waarom een pannakooi huren wanneer zelf te verkrijgen is?

Aanvraag of offerte

Heeft u interesse omtrent een pannakooi en bent u benieuwd of wij deze kunnen aanbieden? Neem gerust contact met ons op.
Graag ontvangen we uw vrijblijvende aanvraag of sturen we u indien gewenst direct een offerte.